Het door ZAES gesponsorde Vlasman Cycling Team rijdt de hele dag als team vol in de aanval in de Omloop der Kempen.

Veel succes van ZAES rijders dit weekend

Veel succes van ZAES rijders dit weekend

Karen Brouwer (KMC-Fruit to Go) wint de 100 kilometer marathon in het duitse Willingen. Ramses Bekkenk werd in de wedstrijd bij de mannen winnaar bij de Masters 40+. In Zeist won zondag Crispijn Ariëns (Okay Fashion & Jeans) met een ronde voorsprong de derde wedstrijd om de KNSB Skeeler Cup.

Karen Brouwer wint de 100 kilometer marathon in Willingen 

Afgelopen weekend heeft Karen Brouwer van het door ZAES gesponsorde KMC-Fruit to Go mountainbike team voor de tweede keer de 100 kilometer wedstrijd op het Bike-Festival van Willingen gewonnen. In het Duitse Sauerland wist ze in dit spectaculaire mountainbike evenement in een tijd van bijna 5 uur de Duitse Sarah Reiniers en Hannah Kölling achter zich te laten.

Ploeggenoten Gerben Mos en Ramses Bekkenk misten de aansluiting met de koplopers in hun wedstrijd over 130 kilometer. Goed samenwerkend reden ze in de achtervolging en kwamen zo gestaag de top tien binnen. De opmars van Bekkenk die Mos intussen achter zich gelaten had werd helaas door een lekke band verstoord. Mos en Bekkenk eindigden uiteindelijk als zevende en achtste na winnaar Simon Stiebjahn. De achtste plaats leverde Bekkenk tevens de overwinning bij de Masters 40+ op.

Crispijn Ariëns wint derde wedstrijd KNSB skeelercup in Zeist

Op het technische parcours met een lengte van een kilometer heeft Crispijn Ariëns (Okay Fashion & Jeans het peloton op een ronde gezet en op die manier zijn tweede overwinning van het seizoen gepakt! Hij gaat hierdoor ook aan de leiding van het klassement voor zijn ploeggenoot Ingmar Berga.