Het door ZAES gesponsorde Vlasman Cycling Team rijdt de hele dag als team vol in de aanval in de Omloop der Kempen.

ZAES-hoofdsponsor NK Strandrace Ameland

ZAES-hoofdsponsor NK Strandrace Ameland

Tijdens de vierde editie van de spectaculaire Beachrace wordt dit jaar in de verschillende categorieën gestreden om de Nederlandse titels. ZAES is hoofdsponsor van het evenement waarin zowel Licentiehouders (M/V) als Basisleden (M/V) van de KNWU van start gaan. Alle deelnemers op 11 en 12 maart ontvangen een prachtige herinnering.
ZAES uit de Zuid-Hollandse kustplaats Noordwijk is een gepassioneerd Nederlands teamkledingmerk. ZAES is nauw betrokken bij het strandracen in Nederland. Als partner van diverse teams, verenigingen en evenementen. 

KMC-Fruit to Go 

Dit is het Nederlandse topteam dat met veel succes op internationaal niveau deelneemt aan zowel marathons als crosscountry- en strandraces. ZAES is inmiddels ruim 3 jaar partner van dit team, mede door deze samenwerking hebben we al vele nieuwe kledingstukken kunnen ontwikkelen. Zoals het Aqua zero suit welke optimaal is bij koude en natte strand-races. Ook de nieuwe koersbroeken voorzien van een speciale light weight lycra zijn uniek. Bij deze broeken komt er door de dichte structuur geen zandwater meer in de zeem. Voor ons als ZAES een zeer waardevolle samenwerking waar vele klanten van profiteren. 

De Strandridders 

Het Strandteam Kees van der Niet Verbouw & Installaties alias de Strandridders is voortgekomen uit een groep fietsenmakkers met een gezamenlijke passie voor het strand. Met het winnen van de KNWU Strandrace competitie door Jordy Buskermolen en diverse podiumplaatsen kan nu al worden teruggekeken op een prachtig seizoen! Met trots heeft ZAES binnen enkele dagen een speciaal door Jordy gewenst snelpak van de leider in het klassement geleverd. Hierin heeft hij een van de belangrijkste strandraces van het seizoen Egmond-Pier-Egmond gewonnen. 





 

Novens Accountants

Novens Accountants is een samenwerkingsverband van meerdere accountantskantoren. Door het lanceren van een prachtige Novens kleding lijn is er een brug geslagen tussen deze verschillende kantoren. De gezamenlijke uitstraling welke inmiddels door vele fietsers wordt uitgedragen maakt dat Novens een begrip in de Bollenstreek is geworden. Het enthousiasme maar ook fanatisme is inmiddels zo groot dat er wekelijks een mooie afvaardiging van Novens renners op het strand te vinden is. 

Beachboys Cycling Team

De 15 renners van Team Beachboys Cycling rijden niet alleen op het strand, maar ook in het bos en op de wielerbaan in Amsterdam. ZAES is al vanaf het begin partner van dit initiatief. Het ZAES designteam heeft in samenspraak met de renners een mooi ontwerp gemaakt. Bart van Ruiten van het team werd eind 2016 nog Europees Kampioen Beachrace bij de basis licentiehouders van de KNWU.