Het door ZAES gesponsorde Vlasman Cycling Team rijdt de hele dag als team vol in de aanval in de Omloop der Kempen.

ZAES wederom Technical Supplier van de 10e Classico Boretti

ZAES wederom Technical Supplier van de 10e Classico Boretti

Op zaterdag 6 mei wordt de jubileum editie van de Classico Boretti verreden in en rondom Rhenen. ZAES verzorgt via het Careless Program het persoonlijk verpakken en versturen aan alle deelnemers van het unieke Limited Edition ZAES Boretti wielershirt en de bestelde ZAES Boretti jubileum koersbroeken. 

De Classico Boretti is al jaren een begrip onder de Nederlandse fietstoertochten. De Italiaans getinte tocht met prachtige routes over de Utrechtste Heuvelrug en start/finish in Rhenen is in de afgelopen 9 jaar uitgegroeid tot een van de populairste wielertoertochten. Bekend om o.a. het felbegeerde unieke gratis wielershirt geproduceerd door ZAES.

Het shirt uit de Event-line is speciaal ontwikkeld voor productie in hoge oplagen, zoals voor internationale en regionale evenementen. Hierdoor is het shirt prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Natuurlijk blijft de ZAES kwaliteitsstandaard gewaarborgd in materiaal, pasvorm en levertijd.

Binnen het ZAES Careless Program verzorgt ZAES het persoonlijk verpakken en versturen van pakketten naar de verschillende adressen van de deelnemers. Hierdoor kan Boretti zich volledig richten op de organisatie in plaats van zich zorgen te maken over de kleding en leveringen.